Flytta mötet från skärmen ut på promenad

Walking Talking Teams ger er motivation, verktyg och förutsättningar att flytta ut och regelbundet genomföra givande möten gåendes. Vill du komma igång med effektiva promenadmöten i ert företag och ditt team har du hittat rätt. Walking Talking Teams utvecklas hela tiden för att göra promenadmöten enklare.

Du eller din kollega och medarbetare kan enkelt ta initiativ till promenadmöten genom att lägga upp promenader i Walking Talking – appen under ert team, som blir synliga och bokningsbara enbart för er och sen bjuda in varandra att boka.

Är ni utspridda på många olika platser kan det vara svårt att hitta möjligheter att mötas. Då väljer ni att promenera med varandra i lurarna under promenaden. Men kanske har du en kollega närmare än vad du tror och en promenad där ni ses och går sida vid sida faktiskt är möjlig!

Många gånger blir det praktiska hinder som gör att den där promenaden inte blir av. Du behöver hinna ta på dig kläder och ta dig ut, ni behöver veta vart och när ni ska ses och ungefär när ni behöver vara tillbaka. Walking Talking appen hjälper er med allt detta – utan att krångla till det.

Det ska vara enkelt att enas om de viktigaste punkterna ni behöver avhandla. Ni kan också behöva notera några viktiga punkter och enas om hur ni följer upp. Vi håller det enkelt och har kopplat en chattfunktion till promenaden, som enbart är öppen för dig och den du ska gå med.

Det finns möten där en eller några personer delar information och övriga lyssnar. De här mötena är ypperliga att ta över en promenad uppkopplad med lurarna i öronen.

Löser utmaningar med konkreta verktyg

Walking Talking Teams – är en motiverande tjänst som hjälper till att på en och samma gång lösa flera utmaningar kring hälsa och förståelse på arbetsplatsen och i samhället. Ett strukturerat arbete med promenadmöten hjälper er att hålla i längden. Genom att bryta isolation och stillasittande förebygger ni psykisk och fysisk ohälsa. Ni skapar forum för att dela värderingar, information och kunskap vilket ger sammanhang som motiverar och engagerar. I strukturerade 1:1 möten över promenader kan ledaren leda lyhört, tydligt och empatiskt och medarbetaren får access och tid med sin chef för stöd, bekräftelse utveckling, avstämningar och medbestämmande. Walking Talking hjälper er att göra det.

  • Förebygger psykisk och fysisk ohälsa
  • Motiverar att bryta stillasittande
  • Utvecklar självledarskap, god kommunikation och informationsutbyte mellan medarbetare.
  • Ger rum för reflektion, återhämtning, lärande och gemensam utveckling.
  • Spar tid genom stöd för effektiv kommunikation 
  • Ett stöd i att leda genom gemensamma värderingar och “få med sig” alla.
  • Verktyg och förutsättningar för avstämningar i systematiskt arbetsmiljöarbete och bidrar samtidigt till lösningen.

*) Walking Talkings plattform är i BETA och utvecklas löpande tillsammans med våra kunder. Välkommen att bli en del av resan!