Bara för dig

En dedikerad lyssnare

Bokar du en Walking Talking Trainer har du en person som är dedikerad till att lyssna på dig och hjälpa dig att komma vidare i dina tankar. Du får möjlighet att prata av dig och själv sortera dina tankar och resonemang. Din Walking Talking Trainer blir ditt eget bollplank, din sparringpartner.

Lyhördhet

Varje tränare är noga utvalda för att klara av att arbeta utifrån vårt koncept och våra ledord. Det är viktigt för oss att vara ett promenadsällskap som aldrig dömer eller styr. Vi värdesätter stor ödmjukhet och lyhördhet i våra medarbetare samtidigt som vi säkerställer att de har den träning de behöver för att kunna motivera och vägleda när viljan till förändring kommer.

Pulshöjande endorfiner

Förutom den kognitiva träning du genomgår under din Walking Talking Session har vi som mål att promenaden ska ge dig puls och endorfiner som hjälper till i processen mot ett starkare välmående och bättre hälsa. Din tränare har med sig inte bara ett batteri med frågor för att hjälpa dig vidare i din tankeprocess, utan även tips på uppvärmning, styrkeövningar, nedtrappningar och stretching. Allt anpassas efter just dig och du sätter tillsammans med tränaren upp ramarna.

Slå en signal för att hitta en tid

Ring  +46707166031 för pris och tillgängliga tider med en av våra Walking Talking Trainers, certifierade för att på ett professionellt sätt kunna lyssna och vägleda utan att själv lägga in egna värderingar.