Träffas och promenera tillsammans

Promenadmötet är det nya fikat

När individer i en organisation promenerar med varandra regelbundet med varandra skapas tillfällen att mötas, samtala och utbyta erfarenheter. Förståelse och gemenskap växer fram.  Såväl under planerade arbetsmöten som i mer informella former skapas nya kontaktytor och samtal och utveckling som annars inte skulle blivit av.

Den gemensamma kafferasten ser vi inte mycket av längre.  Det spontana mötet vid kaffeapparaten försvinner när allt fler jobbar på distans. 

Kortare möten över en fika – där vi delar information och lär oss av varandra blir allt svårare att få till – när fler och fler möten och nätverk kopplas till en skärm. Det här kan lösas genom att koppla samman människor i promenadmöten.

Vi menar att promenaden är är det nya fikat!

Ett verktyg för att mötas, dela kunskap och lära av varandra - effektivt på promenadmöten

Walking Talking är en plattform för att hitta andra att gå med, dela kunskap, erfarenheter och nätverka.

Genom nätverk för just din organisation kopplas kollegor med olika kunskap och erfarenheter samman. I olika rum ges tillgång till olika konstellationer, som möts i första hand på tu man hand över en promenad.

Du som ledare får ett konkret stöd i 1:1s, dina regelbundna möten med medarbetarna.

Allt är skräddarsytt för att stödja effektiva promenadmöten, för att få rörelse och givande samtal in i vardagen, medan jobbet blir gjort.

Teamet kanske vill initiera en AW-promenad och en medarbetare vill bolla idéen som kanske blir ett av årets viktigaste förslag.

Lägg upp egna promenader när det passar dig, bjud in specifikt eller lämna den öppen för alla att boka.

Det är enkelt att beskriva om du har ett specifikt syfte med promenaden eller om du bara t ex vill ha lunchpromenadsällskap.

Du kan också boka in dig på andras promenader som intresserar och passar dig. 

Sök kunskap, dela med dig av din kunskap. Erbjud någon att bolla ett problem eller be om hjälp i ditt. Promenaden är fantastisk för nätverkande – och vi gör det möjligt i Walking Talking – appen.

Hämta Walking Talking - appen i App Store eller Google Play

Kontakt

Genom att fylla i formuläret och skicka har bekräftar du att du läst och är medveten om vår Privacy Policy. Vi sparar dina lämnade uppgifter för att kunna kontakta dig med information om våra tjänster och produkter.
This field is required