Kom igång och gå med varandra

Promenaden är det nya fikat

Syftet med att få olika individer i en organisation att promenera med varandra regelbundet är att skapa tillfällen att mötas, byta erfarenheter under informella former och skapa kontaktytor som annars inte skulle skapats. 

Den gemensamma kafferasten är ett minne blott och mötet vid kaffeapparaten försvinner när allt fler jobbar på distans. Vi brukar säga att promenaden är det nya fikat.

En plattform för Walk-n-talks av alla slag

Vår Walking Talking – app är en plattform för att hitta andra att gå med. Genom skräddarsydda avgränsningar gör vi det möjligt att hitta andra att gå med inom just din organisation. I olika rum ges tillgång till olika konstellationer av människor, som möts i första hand på tu man hand över en promenad. Du som ledare kanske vill hantera dina regelbundna möten med medarbetarna i appen. 

Teamet kanske vill initiera en AW-promenad och en annan vill bolla idéen som kanske blir ett av årets viktigaste förslag. Lägg upp egna promenader när det passar dig, bjud in specifikt eller lämna den öppen för alla att boka. Det är enkelt att beskriva om du har ett specifikt syfte med promenaden eller om du bara t ex vill ha lunchpromenadsällskap. Du kan också boka in dig på andras promenader som intresserar och passar dig. 

Vad roligt att du är här!

Vill du vara först med att höra om nytt från oss?

Fyll i din e-postadress så skickar vi godbitarna direkt till din inbox.

Tack för att du prenumererar!

Det här betyder mycket för oss!

Vi ska göra vårt bästa för att vara relevanta och intressanta.