Ladda ner appen Walking Talking från App Store eller Google Play och gå med.

Du kan använda Walking Talking – appen för att lägga upp och boka promenader med andra i det öppna nätverket kostnadsfritt.

Om du vill boka en Walking Talking Trainer,  som är dedikerad att ta med dig på promenad, samtala och lyssna till vad du vill prata om betalar du per promenad. Det kostar från 499 kr/promenad och samtal.

För att bli en Certifierad Walking Talking Trainer behöver du gå en utbildning. Läs mer om hur du ansöker till utbildningen här.

Walking Talking hjälper människor i företag och organisationer komma ut på promenader med varandra för att knyta kontakter och dela information och öka känslan av sammanhang. 

Vi hjälper grupper att utvecklas till effektiva och produktiva team och utbildar ledare i en metod att leda och utveckla medarbetare och teams med empatiskt och aktivt lyssnande under promenader.

Dessutom avlastar och stöttar vi medarbetare och ledare genom att våra Walking Talking Trainers finns som resurs när någon behöver prata av sig och kommer till arbetsplatsen och tar med medarbetare ut på promenad.

Ring Therese på 070-032 57 00, eller hör av dig till oss på kontakt@walkingtalking.com så hjälper vi dig.

Ett promenadsamtal med en Certifierad Walking Talking Trainer kostar från  499 kr för privatpersoner. Företag och organisationer  – välkomna att kontakta oss för våra olika prispaket!

Om du har en smart telefon kan du ladda ner appen och vi välkomnar alla som vill promenera och samtala tillsammans. Du behöver godkänna användarvillkoren för att registrera dig och få tillgång till promenaderna.

Ja, i första hand. Du ges möjligheten att möta en annan person för en gemensam promenad.