Livserfarna, empatiska och lyhörda

Certifierade Walking Talking Trainers

En Certifierad Walking Talking Trainer vägleder medvetet, utan egna värderingar genom att lyhört och empatiskt lyssna, ställa kraftfulla frågor och sammanfatta i samtal under promenader.

Varken coaching eller terapi

I coaching sätter du och coachen ett gemensamt mål, medan i Walking Talking – samtalet, jobbar du och tränaren tillsammans, med en stor respekt för att du själv har svaren. Konceptet bygger på att det ofta bara behövs ett samtal, där någon lyssnar aktivt och hjälper dig att höra dig själv, för att du ska se och kunna formulera dina tankar och komma fram till hur du vill gå vidare. 

Gå tillsammans, prata om vad du vill

Under en serie promenader får du en tränad samtalspartner som lyssnar till dig, som ställer relevanta följdfrågor, konkluderar och sporrar med uppgifter och utmaningar efter behov. Det upplägg som sätts ihop är en överenskommelse mellan de som promenerar och samtal sker självklart i strikt förtroende.

Utbildning, personlighet och erfarenhet

Varje Walking Talking Trainer har, förutom att ha blivit noga utvald i vår antagningsprocess utifrån sin personlighet, inställning och erfarenhet, genomfört en utbildning under 8-10 veckor med teori, praktik och uppgifter och examination.

Enid

Gedigen erfarenhet av socialt arbete, behandlingsarbete, arbetsmiljö samt ett stort hjärta för fotboll. Hennes trygga lugn inbjuder till samtal och får människor att känna sig hörda. 

“Jag tror jag bidrar till hälsa och välmående genom närvaro, empati och mitt engagemang”

Caroline,

En erfaren HR & personaladministratör som även engagerar sig ideellt. Nyfiket och empatiskt får hon människor att berätta vad de går och funderar på.

Jag brinner för att se människor utvecklas, hitta sitt välbefinnande och sammanhang

Josefine, 

Har erfarenhet från både säkerhetsbranschen och behandlingsarbete, djur och natur ligger henne varmt om hjärtat. Josefine är lugn, trygg och har analytiskt sinne.

“Jag är positiv och får ofta höra att jag är en bra lyssnare och att jag ger energi ”

IMG_3192 (2)

Rolf,

Bred erfarenhet av ledarskap, utveckling och medarbetarskap både för individer och grupper. Rolf är stabil, nyfiken och trygg verkar har varit en WTT i hela sitt liv och ibland bjuder han på ett trolleritrick.

“Att  arbeta med människor och utveckling är en av mina stora drivkrafter.”

Abbe, 

Företagare, trebarnspappa och fotbollstränare som förstår nyttan av fysisk aktivitet i vardagen. Står stadigt med båda fötterna på jorden och kan vara både vara följsam och bestämd.

Jag anser att promenad är både bra, givande och får människor att må bättre.”

Karin, 

Har en bakgrund från pedagogiskt arbete, ledarskap och stresshantering. Karin brinner för möten med människor, friskvård och hälsa

“Att bli sedd och lyssnad på, kan vara ett sätt att utvecklas.”

Tiina, 

Har bred och djup kunskap av människor och service. Tiina drivs av nyfikenhet och tycker att det är spännande att utforska varför vi människor gör som vi gör.


När man får släppa ut tankar eller funderingar så släpper man loss energi.”

Johanna, 

Har arbetat med lärande och kommunikation på olika sätt hela sitt yrkesverksamma liv. Johanna utstrålar livslust och har ett genuint intresse för människor.

För mig är det meningsfullt och ett privilegium att få ha ett arbete där jag får vägleda människor till att må bra och känna att man lyckas.”

Camilla, 

En erfaren VD och entreprenör från besöksnäring och betal-industri. Camillas brinner för ledarskap och är bra på att se människor och deras behov.

I dagens föränderliga värld är reflektion en av de största framgångarna både för företag och privat.

Carola, 

Har en bakgrund som analytiker med kundrelationer & försäljning. Carola är även en passionerad danslärare med lust och glädje som drivkraft.

“Min upplevelse är att samtalen blir mer på riktigt när man är i rörelse och gärna i naturen.”

Jennifer, 

Bakgrund som ämneslärare, studentrepresentant, handledare & styrelsearbete. Jennifer tar sig an utmaningar, brinner för idrott och hälsa och vill gärna dela med sig av det till andra.

Jag tror att människan med hjälp av en utomstående part kan utveckla sina inre kvaliteter.

Ulrika, 

Har bred erfarenhet av IT och projektledning. Ulrika intresserar sig för alternativ behandling och driver sedan flera år företag där hon ger akupunktur och healing, hon ser hela människan.

Att bara lyssna för att förstå ger ett helt annat lyssnande.”

Kristina, 

Har omfattande erfarenhet av insiktsdriven utveckling inom olika branscher. Kristina söker alltid ny kunskap och är genuint intresserad av att lyssna på andra för att bredda perspektivet.

Min önskan är att hjälpa människor må bättre och utvecklas som individer.

Annika, 

Har jobbat med personal, ledarskap, utbildning och utveckling på många plan. Annika bjuder på sig själv och sprider glädje och energi omkring sig.

“Jag är genuint nyfiken på andra människor och blir uppriktigt glad av att se andra människor växa och må bra.”

Alexandra, 

Har erfarenhet inom ledarskap,  gruppansvarig och fotbollsdomare. Alexandra är en glädjespridare som ser sin omgivning samtidigt som hon drivs av nya utmaningar.

Jag älskar att möta människor och prata om deras mående och känslor.

Bodil, 

Har en bakgrund som lärare, coach, chef och organisationskonsult. Bodil är en lyssnande, nyfiken och empatisk samtalspartner.

I hela mitt yrkesliv har jag på olika sätt ägnat mig åt människors utveckling.

Louise, 

Har under många år arbetat med fysisk och psykisk rehabilitering. Louise är lugn, lyssnande, empatisk och trivs med att hjälpa människor till ökad hälsa och välbefinnande.

För att må bra och vara hälsosamma så behöver vi ta hand om både kropp och själ.

Ulrika, 

Gedigen erfarenhet inom hälsa och friskvård samt att driva utbildningar. Ulrika är empatisk och inkännande och får andra att se sina egna styrkor och lösningar.

“För att skapa ett värdefullt möte behöver det finnas utrymme för människor att få prata till punkt”

Therese, 

Har en magisterexamen från KTH och erfarenhet från olika typer av arbetsplatser. Therese är nyfiken, glad och delar med sig av energi på ett mjukt sätt. 

“Jag gillar att vara ute i naturen och är nyfiken på människor.”

Ingrid, 

Har erfarenhet inom kommunikation, ledarskap och personlig utveckling.  Ingrid har en unik förmåga att få andra att öppna upp sina tankar och hitta nya riktningar.

“Jag drivs av och finner mening i att se människor hitta sin inre förmåga, sina svar och bli trygga och starka i sig själva.”

Vill du prova?

Eller kanske du känner någon som skulle må bra av att komma ut och röra på sig och samtidigt ha någon att prata med. Kontakta oss.