Livserfarna, empatiska och lyhörda

Certifierade Walking Talking Trainers

En Certifierad Walking Talking Trainer vägleder medvetet, utan egna värderingar, individer genom promenader, lyssnande och samtal.

Varken coaching eller terapi

I coaching sätter du och coachen ett gemensamt mål, medan i Walking Talking – samtalet, jobbar du och tränaren tillsammans, med en stor respekt för att du själv har svaren. Konceptet bygger på att det ofta bara behövs ett samtal, där någon lyssnar aktivt och hjälper dig att höra dig själv, för att du ska se och kunna formulera dina tankar och komma fram till hur du vill gå vidare. 

Gå tillsammans, prata om vad du vill

Under en serie promenader får du en tränad samtalspartner som lyssnar till dig, som ställer relevanta följdfrågor, konkluderar och sporrar med uppgifter och utmaningar efter behov. Det upplägg som sätts ihop är en överenskommelse mellan de som promenerar och samtal sker självklart i strikt förtroende.

Utbildning, personlighet och erfarenhet

Varje Walking Talking Trainer har, förutom att ha blivit noga utvald i vår antagningsprocess utifrån sin personlighet, inställning och erfarenhet, genomfört en utbildning som sträcker sig över sex till åtta veckor, med teori, praktik och uppgifter och examination.

Enid

Gedigen erfarenhet av socialt arbete, behandlingsarbete, arbetsmiljö samt ett stort hjärta för fotboll. Hennes trygga lugn inbjuder till samtal och får människor att känna sig hörda. 

“Jag tror jag bidrar till hälsa och välmående genom närvaro, empati och mitt engagemang”

Caroline,

En erfaren HR & personaladministratör som även engagerar sig ideellt. Nyfiket och empatiskt får hon människor att berätta vad de går och funderar på.

Jag brinner för att se människor utvecklas, hitta sitt välbefinnande och sammanhang

Josefine

Har erfarenhet från både säkerhetsbranschen och behandlingsarbete, djur och natur ligger henne varmt om hjärtat. Josefine är lugn, trygg och har analytiskt sinne.

“Jag är positiv och får ofta höra att jag är en bra lyssnare och att jag ger energi ”

IMG_3192 (2)

Rolf, 

Bred erfarenhet av ledarskap, utveckling och medarbetarskap både för individer och grupper. Rolf är stabil, nyfiken och trygg verkar har varit en WTT i hela sitt liv och ibland bjuder han på ett trolleritrick.

“Att  arbeta med människor och utveckling är en av mina stora drivkrafter.”

Abbe, 

Företagare, trebarnspappa och fotbollstränare som förstår nyttan av fysisk aktivitet i vardagen. Står stadigt med båda fötterna på jorden och kan vara både vara följsam och bestämd.

Jag anser att promenad är både bra, givande och får människor att må bättre.”

Karin, 

Har en bakgrund från pedagogiskt arbete, ledarskap och stresshantering. Karin brinner för möten med människor, friskvård och hälsa

“Att bli sedd och lyssnad på, kan vara ett sätt att utvecklas.”

Petra, 

Har en gedigen bakgrund av administration och rekrytering. Petra har har ett lugn och analytisk förmåga som skapar trygghet samt är en entusiastisk trädgårdsodlare.


Mitt fokus har alltid varit och är även nu att med stora öron och stort hjärta möta individen.”

Johanna, 

Har arbetat med lärande och kommunikation på olika sätt hela sitt yrkesverksamma liv. Johanna utstrålar livslust och har ett genuint intresse för människor.

För mig är det meningsfullt och ett privilegium att få ha ett arbete där jag får vägleda människor till att må bra och känna att man lyckas.”

Vill du prova?

Eller kanske du känner någon som skulle må bra av att komma ut och röra på sig och samtidigt ha någon att prata med. Kontakta oss.

Kontakt

Genom att fylla i formuläret och skicka har bekräftar du att du läst och är medveten om vår Privacy Policy. Vi sparar dina lämnade uppgifter för att kunna kontakta dig med information om våra tjänster och produkter.

    
     
   

Vad roligt att du är här!

Vill du vara först med att höra om nytt från oss?

Fyll i din e-postadress så skickar vi godbitarna direkt till din inbox.

Tack för att du prenumererar!

Det här betyder mycket för oss!

Vi ska göra vårt bästa för att vara relevanta och intressanta.