Promenaden är det nya fikat

En bättre vardag och ett hållbart arbetsliv

Walking Talking vill ge dig en bättre vardag genom att motivera dig att komma ut på promenader tillsammans med andra. 

Vi hjälper ledare att leda genom aktivt lyssnande under promenader. Vi hjälper grupper att bli effektiva och produktiva teams genom ökad självkännedom. Vi gör organisationer starkare genom bättre informationsdelning och ger medarbetare en starkare känsla av sammanhang.

Teamet

Therese Ericsson

Tel: 070-032 57 00

CCO & Co-founder. Friskvårdskonsult utbildad i hälsopedagogik och metod- och utredningsprocess med inriktning kommunikation och stresshantering. Hon har mångårig erfarenhet som ledare och företagare inom service och friskvård. Brinner för människor och dess beteenden.

“Gör vad du vill, bara du är glad.” 

Anna-Lina Kvarnsmyr

Tel: 070-716 60 31

CEO & Co-Founder. Affärsutvecklare och markandsförare med MBA från Bond University och en Konstnärlig högskoleexamen i Danspedagogik. Med passion för att utveckla och bygga upp tjänster och företag har hon erfarenhet i både operativa och strategiska roller.

“Vi kompletterar och kompletteras.”

Maria Runesson,

Tel: 070 716 62 31

Process Development & Scale Up Manager. Examen i både Arkeologi och Museologi. Hon är ett GDQ Certifierat HR- och rekryteringsproffs,  som skapar kreativitet och utveckling genom  ordning och reda, skalbara processer och idogt strukturerat testande. 

“Det är bra med regler och ramar, för då kan man bryta dem. 

Ninni Hagström,

 

Desing Developer. UX/UI designer med kodarpassion. Full Stack JavaScript utvecklare, School of Applied Technology och Advanced Diploma in Digital Design, Hove Collage.

Jag tycker om att fokusera på detaljer såväl som på den större bilden. 

Madelene Bogg,

Tel: 070 824 08 31

Business Development Manager. Tidigare vd och grundare av e-handelssajt inom klädes industrin, butikschef, supervicer, mediaplanerare med lång erfarenhet inom sälj och marknadsföring Är utbildad som marknadsförare på Bergs School of Communication.

“Med ett leende kommer man långt. 

Vad roligt att du är här!

Vill du vara först med att höra om nytt från oss?

Fyll i din e-postadress så skickar vi godbitarna direkt till din inbox.

Tack för att du prenumererar!

Det här betyder mycket för oss!

Vi ska göra vårt bästa för att vara relevanta och intressanta.