Vi gillar gladare team

- och vill göra rörelse, kommunikation och samarbete till en en daglig vana i arbetslivet

Walking Talking är utvecklat av grupputvecklings- och kommunikationsexperter, pedagoger och hälsokonsulter med lång och djup erfarenhet av att skala bolag i tillväxt. 

Som har lett, stöttat, intervjuat och rekryterat mängder av individer i tillväxtfas; eftertraktade talanger som flera lämnat attraktiva start-up -, och scale-up-bolag för att teamsamarbetet havererar, ledningen brister och kommunikationen är katastrofal i stark tillväxt.

Med grund i ledande forskning har en metod och verktyg utvecklats som motverkar effektbortfall vid växtvärk och sänker stress ett steg i taget.

Walking Talking erbjuder, i en digi-fysisk plattform som kombinerar utbildning, teknik och experter, en preventiv metod, struktur och verktyg för att hjälpa företag att växa hållbart, kostnadseffektivt med bibehållen och förbättrad produktivitet.

Teamet

Therese Ericsson

 

Co-founder. Friskvårdskonsult utbildad i hälsopedagogik och metod- och utredningsprocess med inriktning kommunikation och stresshantering. Hon har mångårig erfarenhet som ledare och företagare inom service och friskvård. Brinner för människor och dess beteenden.

“Gör vad du vill, bara du är glad.” 

Anna-Lina Kvarnsmyr

Tel: 070-716 60 31

CEO & Co-Founder. Affärsutvecklare och marknadsförare med MBA från Bond University och en Konstnärlig högskoleexamen i Danspedagogik. Med passion för att utveckla och bygga upp tjänster och företag har hon erfarenhet i både operativa och strategiska roller.

“Vi kompletterar och kompletteras.”

Maria Runesson,

Tel: 070 716 62 31

Process Development & Scale Up Manager. Examen i både Arkeologi och Museologi. Hon är ett GDQ Certifierat HR- och rekryteringsproffs,  som skapar kreativitet och utveckling genom  ordning och reda, skalbara processer och idogt strukturerat testande. 

“Det är bra med regler och ramar, för då kan man bryta dem.”

Ninni Hagström,

 

Design Developer. UX/UI designer med kodarpassion. Full Stack JavaScript utvecklare, School of Applied Technology och Advanced Diploma in Digital Design, Hove Collage.

Jag tycker om att fokusera på detaljer såväl som på den större bilden.”