Vilka samtal vi har haft!

Så många promenader, samtal, berättelser och spännande livsöden vi delat med varandra under året som gått och fler hoppas jag att det ska bli …

Att ge lite av sin tid är så enkelt men ändå så svårt. Å ena sidan vill man inte störa eller tränga sig på, å andra sidan ställer vi gärna upp om någon frågar. Samtidigt kan rädslan att bli ratad eller känslan av att vara i vägen vara ett hinder, den dagen man själv vill ha sällskap. Det måste vi ändra på!

När vi skapade Walking Talking-appen var en av tankarna att göra det lättare att både bjuda in och bjudas in till en gemensam promenad med en annan person i sitt närområde. Om vi alla tillsammans ger lite av vår tid till någon annan, – och till oss själva, vad kan vi då skapa tillsammans?

Jag och många med mig lägger upp promenader med 1-2 dagars framförhållning, eftersom det passar oss bäst. Men tänk om vi alla redan nu lägger upp en promenad i månaden resten av året, då skulle en promenad och ett samtal alltid finnas närmare till hands.

Idag har jag lagt upp en promenad i månaden resten av året och jag hoppas att du vill vara med mig och göra detsamma.

Jag önskar er alla många härliga promenader 2022.

Therese

Kategorier: blogg